Juridisch ontzorgen

Cees Advocaten ziet het als een uitdaging u juridisch te ontzorgen zodat u zich kunt concentreren op waar ú goed in bent. Ons ondernemingsrechtteam richt zich daarom op voor ondernemers belangrijke aandachtsgebieden.

Adviseren en procederen

In het vennootschapsrecht kan ons team u bijstaan bij aandelentransacties, joint ventures en het aangaan van samenwerkingsverbanden. Verder adviseren en begeleiden wij u bij het opstellen en beoordelen van complexere contracten, ook in internationaal verband. In samenwerking met ons insolventieteam is er ruime ervaring en expertise op het vlak van herstructurering en reorganisatie. Daardoor kunt u bij Cees Advocaten bijvoorbeeld ook terecht voor advies over herfinancieringen en het juridisch borgen van de posities van groepsvennootschappen, zowel onderling als extern.

Wij realiseren ons dat niet alles in der minne kan worden geregeld. Wij procederen veel bij rechtbanken, inclusief de ondernemingskamer, ten aanzien van alle soorten geschillen die een ondernemer tegenkomt. En hebt u een enkele keer een vraag waar we onvoldoende raad mee weten? Dan laten we dat natuurlijk direct weten en kunnen we u helpen met het vinden van een passend alternatief.

Bij Cees Advocaten kunt u voor uiteenlopende onderwerpen terecht, zoals:

Cees heeft goede contacten met notarissen, accountants en andere adviseurs, maar werkt vanzelfsprekend ook samen met uw eigen adviseur.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jan Joost Wittekamp en John Dullaart.