Ondernemingsrecht

Cees ziet het als een uitdaging u juridisch te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op waar ú goed in bent. Ons ondernemingsrechtteam richt zich daarom op voor ondernemers belangrijke aandachtsgebieden.

Ons team kan u bijstaan bij aandelentransacties en het aangaan van joint ventures. We kunnen u adviseren en begeleiden bij het opstellen en beoordelen van complexere contracten, ook in internationaal verband. In samenwerking met ons insolventieteam is er ruime ervaring en expertise op het vlak van herstructurering en reorganisatie. Daardoor kunt u ook bij ons terecht voor advies over herfinancieringen en het borgen van de posities van groepsvennootschappen, zowel intern als extern.

Wij realiseren ons dat niet alles kan worden geregeld. Naast adviseren, procederen wij bij rechtbanken, de Ondernemingskamer en arbitrage-instituten over alle soorten geschillen die een ondernemer tegenkomt. En hebt u een keer een vraag waar we onvoldoende raad mee weten? Dan laten we dat natuurlijk direct weten en kunnen we u helpen met het vinden van een passend alternatief.

Cees heeft goede contacten met notarissen, accountants en andere adviseurs, maar werkt vanzelfsprekend ook samen met uw eigen adviseur.

Deelgebieden