Arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht

Juist omdat wij kennis en ervaring hebben met verschillende rechtposities van werknemers en ambtenaren, kunnen de specialisten binnen Cees Advocaten u goed van dienst zijn.

Onze dienstverlening

Wij adviseren en procederen onder meer op het gebied van reorganisaties en herstructurering van ondernemingen, individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, CAO-recht, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, flexibele arbeid en detachering, in- en outsourcing, overgang van onderneming, management- en freelanceovereenkomsten, en concurrentie- en relatiebedingen. Het team arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht van Cees staat voor een uitstekende dienstverlening. Wij zijn geen 'papieren tijgers': wij schikken als het kan en procederen als het moet. Het team bestaat uit experts met jarenlange ervaring die de ontwikkelingen op de voet volgen. Wij zijn lid van diverse specialistenverenigingen en geven (ook inhouse-)cursussen.

Wij werken snel en efficiënt en zijn in staat u met betrokkenheid en kennis van zaken te adviseren en terzijde te staan. Voor veel cliënten fungeren wij als sparringpartner. Elkaar versterken is ons motto: het is onze overtuiging dat dát het verschil maakt.  

Flexibele afspraken behoren tot de mogelijkheden. Tijdelijke inzet op een project bij de cliënt, zodat directe beschikbaarheid en expertise is gegarandeerd, behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie?

Op het gebied van het arbeidsrecht zijn onze cliënten veelal ondernemingen, van MKB tot grote (internationale) ondernemingen. Veel van onze cliënten zijn actief in de ICT, techniek,  tuinbouw en daaraan gerelateerde sectoren, duurzame energie, zorg en welzijn. Hiernaast adviseren wij bestuurders van vennootschappen maar ook werknemers die behoefte hebben aan gespecialiseerde rechtsbijstand.

Op het gebied van het ambtenaren- en onderwijsrecht gelden andere regels en zijn afwijkende procedures van toepassing. Daarvoor is specifieke kennis vereist. Onze cliënten zijn (semi) overheids- en onderwijsinstellingen, maar ook ambtenaren en onderwijsgevenden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neemt u dan contact op met met één van onze onderstaande advocaten.