Frank Hordijk

De tuinbouw en hortibusiness vormen de thuisbasis van Frank Hordijk. Hij is geboren en getogen tussen de kassen in het Westland en zijn allereerste baantje was bij een paprikakwekerij. Tussen zijn klanten bevinden zich dus in ieder geval ondernemers in de hortibusiness én ondernemers in het Westland. 

Frank helpt ondernemers bij overnames, participaties, ontvlechtingen/geschillen met andere aandeelhouders, geschillen met contractpartijen, herstructureringen, financieringsconstructies en de afwikkeling van faillissementen. Hij wordt daarnaast regelmatig aangesteld als curator. 

De werkwijze van Frank laat zich het beste omschrijven als doelgericht en praktisch, met oog voor het proces, de inhoud, en de strategie. Hij vertelt: “Sinds mijn jeugd begeef ik me in deze tuinbouwsector, waar hard werken gewoon is. Mede als ondernemer snap ik waar mijn klanten mee bezig zijn.” Vanuit de juridische mogelijkheden geeft hij, in goed overleg met de klant, richting aan de zaak. Uiteindelijk gaat het erom voor de klant tot oplossingen te komen én samen doelen te bereiken. 

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Nevenactiviteiten

Taalbeheersing

Specialisaties