Tuinbouw

Als er één branche is waar de ontwikkelingen snel gaan, dan is het de (glas)tuinbouwsector wel. En wie innoveert weet: de weg naar vooruitgang is niet makkelijk. Cees kent de uitdagingen, want al tientallen jaren helpen we ondernemers in deze sector vooruit. Met advocaten die in de sector geworteld zijn, is Cees een bekende speler. Wij weten waar u tegenaan kunt lopen. Reken op juridische adviezen en daadkracht. 

Onze ervaring is dat de ondernemer in de glastuinbouwsector vaak niet alleen ’het antwoord op een juridische vraag’ wenst. Ondersteuning en ontzorging in gevallen die u afleiden van de kern van uw onderneming, daar gaat het om. Cees is door haar ervaring in de glastuinbouwsector dé advocaat die én de markt kent én de juridische problemen, obstakels en mogelijkheden, die een ondernemer in de glastuinbouwsector tegenkomt.

Natuurlijk ondersteunen wij u bij het aangaan van overeenkomsten. Met kennis op het gebied van energie, commerciële/handelscontracten en aan- en verkoop. Als het nodig is, staan we u bij in juridische procedures. Procederen over teeltschades en andere aansprakelijkheidskwesties, zoals niet functionerende wkk’s, behoren tot onze dagelijkse praktijk.

Cees biedt de ondernemer in de (glas)tuinbouwbranche full service dienstverlening op het allerhoogste professionele niveau. Ons tuinbouwteam heeft zich expliciet gespecialiseerd in uw sector. Energie, plantmaterialen, teeltmaterialen, telersverenigingen, handelaren en exporteurs, kassenbouw- en installaties, financieringen en overnames en meer: wij weten welke juridische problemen, obstakels en kansen erbij horen. Voorbeelden van onze werkzaamheden:

Wat is uw uitdaging? Neem contact op met ons team. U ervaart vanaf het eerste telefoontje het voordeel van werken met aanpakkers die de weg weten in deze sector.

Deelgebieden