Glastuinbouw is meer dan telen alleen

Glastuinbouwbedrijven hebben te maken met uiteenlopende onderwerpen waar een juridische component aan zit. Energie, arbeid, plantmaterialen, financiering en financieringsmoeilijkheden, bedrijfsopvolging, fusies en/of overnames, en nog veel meer. Niet alleen ondernemers met een glastuinbouwbedrijf lopen tegen die onderwerpen aan, maar ook  andere bedrijven, die actief zijn in het glastuinbouwcluster, waaronder bijvoorbeeld toeleveranciers, adviseurs of financiers.

Toonaangevend op het gebied van glastuinbouw

Onze ervaring is dat de ondernemer in de glastuinbouwsector vaak niet alleen ’het antwoord op een juridische vraag’ wenst. Ondersteuning en ontzorging in gevallen die u afleiden van de kern van uw onderneming, dat is waar het om draait. Cees Advocaten is door haar decennialange ervaring in de glastuinbouwsector dé advocaat die én de markt kent én de juridische problemen, obstakels en mogelijkheden, die een ondernemer in de glastuinbouwsector tegenkomt.

Natuurlijk ondersteunen wij u bij het aangaan van overeenkomsten. Met kennis op het gebied van energie, commerciële/handelscontracten en aan- en verkoop. Maar dat niet alleen. Wij procederen waar dat nodig is. Teeltschades en andere aansprakelijkheidskwesties, zoals niet functionerende wkk’s, behoren tot onze dagelijkse praktijk.

De advocaten van Cees Advocaten zijn daarmee al decennialang toonaangevend in de regio Westland, Oostland en Haaglanden op het gebied van juridische dienstverlening aan ondernemingen die actief zijn in de (glas)tuinbouw. Cees Advocaten biedt de ondernemer in de (glas)tuinbouwbranche full service dienstverlening op het allerhoogste professionele niveau. Bij Cees Advocaten bent u verzekerd van bijstand door een specialist met ruime kennis van en ervaring in de (glas)tuinbouw, bekend met de ontwikkelingen in de sector en met de mensen en bedrijven die daarin actief zijn.

De specialisten van Cees advocaten, werkzaam in de marktgroep Tuinbouw, procederen en adviseren onder meer in de volgende (glas)tuinbouwgerelateerde gebieden:

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Martin Buitelaar of Frank Hordijk.