Marlot van Dokkum

Ondernemings- en insolventierecht zijn de rechtsgebieden waarin Marlot voornamelijk actief is, maar ook voor kwesties op het gebied van het beslag- en executierecht kunt u bij haar terecht, wanneer er bijvoorbeeld snel actie nodig is door middel van beslaglegging.

De rechtbank benoemt Marlot regelmatig als curator in faillissementen. Hierdoor weet zij hoe een curator denkt en kan zij bestuurders die te maken krijgen met een penibele financiële situatie of faillissementssituatie goed adviseren. U kunt hierbij denken aan advisering van bestuurders, of leveranciers of andere schuldeisers in de aanloop naar een faillissement – wat mag wel, wat niet – of bijstand in een bestuurdersaansprakelijkheidsprocedure.

Juridisch ingewikkelde kwesties vat Marlot graag kort, bondig en begrijpelijk samen voor haar cliënten. In haar werk is ze oprecht, grondig en direct. Ze heeft oog voor detail en blijft steeds to the point. Daarnaast begeleidt Marlot student-stagiair(e)s bij Cees.

Marlot heeft zowel haar bachelor als master in Ondernemingsrecht behaald aan de Tilburg University. Ook studeerde ze aan de University of Illinois Urbana-Champaign. Naast haar werk bij Cees is ze lid van de Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA). Denkt u dat Marlot u verder kan helpen? Neem dan contact met haar op. Ze denkt graag met u mee.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Taalbeheersing

Specialisaties