Bruno Tideman

Meer dan dertig jaar in het vak, ruime ervaring als curator en baanbrekende jurisprudentie: maak kennis met Bruno Tideman. Hij adviseert bij reorganisaties, herstructureringen en complexe juridische kwesties  Bovendien benoemt de Ondernemingskamer van het Amsterdams Gerechtshof Bruno regelmatig tot tijdelijk bestuurder bij bedrijven.

Bruno is voornamelijk actief in ondernemingsrecht en insolventierecht. Hij adviseert ondernemingen en diverse (vastgoed)fondsen. Ook heeft hij relevante ervaring met grotere faillissementen waarbij veel schuldeisers en gedupeerden betrokken zijn. Bruno levert zijn unieke meerwaarde met onder andere zijn jarenlange ervaring, juridische expertise én excellente communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

Voor zijn klanten houdt Bruno zich met name bezig met transacties, reorganisaties en herstructurering. Met enige regelmaat publiceert Bruno annotaties in het tijdschrift JOR (Jurisprudentie Ondernemingsrecht) en hij heeft inmiddels een aanzienlijk aantal wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan (zie onder). Tevens is Bruno actief in verschillende wetgevingscommissies.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Nevenfuncties

Taalbeheersing

Publicaties

Noot onder

Specialisaties