Vastgoedrecht

Het vastgoedrecht is sterk in beweging en zal ook de komende jaren worden beïnvloed door een combinatie van factoren, zoals technologische innovatie, verduurzaming, gewijzigde consumptiepatronen en de vraag hoe mensen willen wonen en werken. Onze gespecialiseerde vastgoedadvocaten zijn actief binnen dit bijzondere en complexe speelveld.

Naast een specifieke focus op de ontwikkeling van energieprojecten, bundelen wij expertise op het gebied van gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, bouwrecht, huurrecht, samenwerkingsverbanden en financiering in één groep. Onze expertise komt daarom goed tot zijn recht in veelomvattende en complexere situaties.

De unieke samenwerking tussen onze advocaten garandeert dat uw vraag op een praktische en gedegen wijze van alle relevante kanten wordt bekeken. Zo weet u zeker dat uw zaak in goede handen is en u niets mist.

Niet alleen bij het voorbereiden van een project of contractonderhandelingen kunnen wij u ondersteunen. Soms is een procedure onvermijdelijk. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu gaat over bouwgeschillen, bezwaar en beroep in bestuursrechtelijke procedures, nakomingsgeschillen, aanbestedingsrecht of staatssteundiscussies.

Deelgebieden