Ervaring en expertise vóór en gedurende faillissement

Bij Cees Advocaten werkt een groot aantal experts op het gebied van het insolventierecht. Cees Advocaten is het grootste insolventiekantoor in Zuid-Holland. Het team beschikt over meer dan 15 medewerkers waarvan een groot aantal door de rechtbank regelmatig wordt aangesteld als curator of bewindvoerder. Zij beschikken dus over de ervaring en expertise om te adviseren vóór en gedurende faillissement. Nagenoeg alle curatoren volgden een postdoctorale opleiding in het insolventierecht en zijn lid van de specialistenvereniging Insolad.

Adviseren en procederen

De advocaten van Cees adviseren ondernemingen, bestuurders, investeerders, schuldeisers en andere betrokkenen bij een (dreigend) faillissement en bij het borgen van hun rechtspositie ten opzichte van, en geschillen met bijvoorbeeld curatoren, banken en (andere) schuldeisers.

Cees kan u dus bijstaan bij uiteenlopende onderwerpen als:

Diverse advocaten van Cees worden door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen en als bewindvoerder benoemd in surséances.
De ingediende openbare verslagen zijn in te zien op de website van de Rechtspraak. Verslagen in faillissementen van privépersonen zijn niet via de website van de Rechtspraak op te vragen. Deze verslagen worden op verzoek verstrekt aan schuldeisers van de schuldenaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Emile ten Berge en Barry van Noort.