Mauk Huyssen van Kattendijke

Mauk Huyssen van Kattendijke staat klaar voor ondernemers die financieel in zwaar weer verkeren. Daarbij richt hij zich op het oplossen van juridische vraagstukken in het kader van (dreigende) faillissementssituaties. Mauk adviseert en procedeert met veel plezier. Ook wordt hij met enige regelmaat door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. 

Wat Mauk zo interessant aan faillissementen vindt? Dat is het snel, onder druk en rekening houdend met diverse belangen, beslissingen moeten en durven nemen. De praktische hands-on kant boeit hem ook: het moet juridisch kloppend zijn, maar net zo goed pragmatisch.

Ondernemers en bestuurders in financiële moeilijkheden hebben vaak vele vragen. Is het de beste optie om nu faillissement aan te vragen? Wat zijn de consequenties hiervan voor de betrokkenen? Mauk geeft advies. Hij neemt u bij de hand in de te voeren procedure en houdt het hoofd koel – ook wanneer u als cliënt emotioneel betrokken bent.

Mauk: “Trek tijdig aan de bel als u merkt dat het financieel tegenzit. Een goed advies en juiste keuzes in een vroeg stadium kunnen een faillissement afwenden óf de pijn bij een faillissement verzachten.”

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Taalbeheersing

Specialisaties