Cees overtreft de zaak

Elke goede advocaat heeft juridische kennis, een kritische blik en de wil om te winnen. De advocaten bij Cees hebben daarnaast nog iets extra's. Cees is zakelijk én persoonlijk en heeft de mentaliteit om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Als een ijzersterk team. Het is onze ambitie om uw verwachtingen te overtreffen. Keer op keer. Wij zijn Cees!

Just in case

Het is belangrijk dat uw advocaat de sector kent, waarin u actief bent. Dat hij uw markt daadwerkelijk begrijpt. Daarnaast vindt Cees het essentieel dat uw advocaat uw organisatie en u als persoon echt kent. Wij luisteren naar wat u te zeggen hebt en vragen net zo lang door tot we weten waar het u werkelijk om gaat. Cees is niet alleen een doortastende juridische adviseur, maar ook uw zakenpartner.

U verwacht niets minder dan juridische topkwaliteit, een vlijmscherpe pen en een creatieve geest. Voor Cees is dat niet meer dan vanzelfsprekend. Cees geeft u ook duidelijkheid. Cees analyseert grondig uw probleem, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Cees zegt eerlijk waar u aan toe bent. Cees is uw oprechte bondgenoot.

Cees is een topkantoor in Haaglanden en actief op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed. Cees is de grootste insolventiespecialist van Zuid-Holland en toonaangevend op het gebied van arbeidsrecht, tuinbouw en energie. Cees levert juridisch vakwerk van het hoogste niveau en schuwt een stevige confrontatie niet. Cees gaat tot het uiterste om uw zorgen weg te nemen en het beste resultaat voor u te bereiken. Cees staat dag en nacht voor u klaar en staat altijd paraat voor het geval dat dit nodig is. Just in case.