Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Naaldwijk en Delft werken wij aan juridische uitdagingen in het ondernemingsrecht, insolventierechtvastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht, met een focus op de sectoren tuinbouw en duurzame energie.

Advocaten zonder poeha

Wij werken zonder poeha. Wij maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. Onbegrijpelijke taal en onverwachte kosten: daar doen we niet aan. Wij staan voor transparantie vooraf. Een duidelijke analyse en een helder plan van aanpak, mét bijbehorende kostenindicatie. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Persoonlijk en betrokken

Om u goed van dienst te kunnen zijn vinden wij het essentieel dat we uw branche, uw organisatie en u als persoon kennen en begrijpen. Dat is volgens ons de basis voor een effectieve samenwerking. Soms voor de korte, maar graag juist voor de langere termijn.

Samenwerken

Wat de uitdaging ook is: we gaan er met een toegewijd team mee aan de slag en houden de lijntjes kort. Als sparringpartner en klankbord, bij (contract-)onderhandelingen of als juridisch manager van een compleet project. We streven naar een succesvolle samenwerking, met u en met onze collega’s. Als een ijzersterk team.


Eind april 2021 waren wij te zien in het televisieprogramma De Barometer op RTL Z. In de aflevering vertelde Martin Buitelaar wie wij zijn en wat wij doen. Benieuwd naar ons item? Bekijk hem hierboven.