Duurzame energie

Duurzame energie en verduurzaming van de maatschappij hebben volop de aandacht van het bedrijfsleven en de politiek. Op abstract niveau, zoals de klimaatdoelstellingen, maar ook heel praktisch: hoe realiseer en financier je een aardwarmte-, WKO-, windturbine- of zonne-energieproject? De ontwikkelingen gaan razendsnel, de belangen zijn groot en samenwerking tussen de betrokken partijen en instanties is complex. Juist met deze complexe projecten, waar techniek en juridische aspecten in elkaar overlopen en waar meerdere partijen bij betrokken zijn, hebben wij inmiddels een schat aan ervaring.

Ons team van specialisten kent de fijne kneepjes van het vak en krijgt de zaak (weer) in beweging. Wij helpen partijen die actief zijn in duurzame energieprojecten op heel veel vlakken. Enkele voorbeelden:

Het kan goed zijn dat uw precieze uitdaging niet in bovenstaande lijst staat. Mooi zo! We zetten onze tanden graag in vernieuwende zaken en zijn heel benieuwd naar uw verhaal en ambities. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.