Alles draait om duurzaamheid

Duurzame energie staat volop in de aandacht van zowel het bedrijfsleven als de politiek. Op abstract niveau (de energiedoelstellingen voor 2020 en verder), maar ook heel praktisch: hoe realiseer en financier je een aardwarmte-, biomassa-, windturbine- of zonne-energieproject? De ontwikkelingen gaan razend snel, de belangen zijn groot en samenwerking tussen de betrokken partijen en instanties complex.

Op alle energiemarkten thuis

Maar niet alleen duurzame energie staat in de belangstelling. Ook bijvoorbeeld het efficiënt omgaan met "reguliere" energiebronnen heeft diverse facetten. Veranderende (politieke) inzichten, nieuwe technische mogelijkheden en steeds veranderende regelgeving.

Binnen Cees Advocaten is een team van deskundigen op energiegebied aanwezig. Wij zijn actief met ontwikkeling en realisering van projecten (zoals commerciële contracten, PPA, verwerving van locaties, opstal en erfpacht), bestemmingsplannen en vergunningen, subsidies en financiering. Overnames en structureren van samenwerkingsverbanden. En procederen als dat nodig is. Maar dat niet alleen. We worden ook ingeschakeld als “projectjurist” voor duurzame energie projecten en als “bedrijfsjurist” om in – house projecten op te pakken en aan te sturen, en juridische ondersteuning te bieden; elkaar versterken is ons motto.

Binnen Cees Advocaten zijn we ook niet vies van nieuwe of bijzondere ontwikkelingen. Dus mocht u van gedachten willen wisselen over gelijkspanning, GDS, directe lijn, of CO2 emissie, staan wij u graag te woord.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Marc Marcusse of Jan Hiemstra.