Annemiek te Kiefte

Annemiek ter Kiefte is gespecialiseerd in huurrecht en insolventierecht.

Annemiek adviseert ondernemingen en bestuurders in goede en slechte tijden, waaronder bedrijven in vijf-voor-twaalf-situaties. Ook treedt ze regelmatig op als curator in door de rechtbank Den Haag uitgesproken faillissementen. Dit is een plus bij de advisering over herstructureringen, maar is ook van belang bij zaken die draaien om het voorkomen van een faillissement of bij de advisering van bestuurders wanneer zij aansprakelijk worden gesteld door de curator. Zij weet als geen ander hoe curatoren opereren.

Naast haar werkzaamheden als curator en adviseur van bedrijven in moeilijkheden, is Annemiek gespecialiseerd in het huurrecht. Ze adviseert een aantal grote vastgoedbeheerders zowel op het gebied van verhuur van woonruimten als verhuur van bedrijfsruimten. Ook voor advies over andere zaken op het gebied van huurrecht kunt u bij haar terecht.

Wie met Annemiek werkt, merkt al snel dat zij niet alleen deskundig en professioneel is, maar ook zeer betrokken. Ze houdt van een praktische en oplossingsgerichte aanpak en krijgt het voor elkaar geschillen op te lossen in emotionele en zakelijk vijandige situaties. Dit komt omdat ze goed kan luisteren, cliënten zich bij haar vertrouwd voelen en omdat ze sterk is in het geven van gevoelsreflecties. Annemiek: “Ik ben hard op de inhoud, maar heb respect voor de persoon.

Bovendien beschikt ze over sterke onderhandelingsvaardigheden en is ze direct en eerlijk: “what you see is what you get.” Als cliënt krijgt u daarom, ook wanneer de tijd echt begint te dringen, een eerlijke inschatting van de kansen van uw zaak.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschap(pen)

Nevenfuncties

Taalbeheersing

Specialisaties