Jochem Buiting

Jochem Buiting is specialist op het gebied van arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Zowel ondernemers als particulieren helpt hij vooruit, bijvoorbeeld bij ontslagkwesties, reorganisaties, wijziging arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen en langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook voor pensioenrecht kunt u bij Jochem terecht. Hij heeft in 2018 de Leergang Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam met succes afgerond.

Gedegen juridische kennis verbinden aan een pragmatische insteek: dat is het werk van Jochem. Hij vertelt: “Een juridisch advies moet voor de cliënt begrijpelijk, praktisch en toepasbaar zijn. Zeker in het arbeidsrecht verlopen zaken vaak snel en hectisch, met de nodige emotie. Daarbij is het zaak dat de cliënt en de advocaat volledig op elkaar kunnen vertrouwen. Een nauwe samenwerking met daarbij af en toe wat humor zorgen ervoor dat het vertrouwen sterker wordt.”

Jochem is toegankelijk, betrokken en houdt van korte lijnen. Met zijn nuchtere blik zoekt hij naar praktische en creatieve oplossingen en, mocht het onvermijdelijk zijn, dan schuwt Jochem ook een juridische procedure niet.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Nevenactiviteiten

Taalbeheersing

Specialisaties