Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat-medewerker om ons team te versterken. Ben jij een ervaren advocaat met diepgaande expertise op het gebied van contracten- en aansprakelijkheidsrecht? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren voor deze vacature.

Wat houdt deze functie in?

Als advocaat-medewerker contracten- en aansprakelijkheidsrecht houd jij je bezig met het zo optimaal mogelijk adviseren en vertegenwoordigen van cliënten bij juridische kwesties binnen het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Dit doe je voor een deel zelfstandig, maar voor een deel ook samen met andere advocaten uit het team.

Waar kom je te werken?

De standplaats voor deze vacature is onze vestiging in Naaldwijk, gemeente Westland. Het Westland, met haar strategische ligging tussen Rotterdam en Den Haag, is als greenport één van de belangrijkste pijlers van de topsector tuinbouw. De tuinbouw kenmerkt zich onder meer door internationalisering, innovatie en samenwerking. Vanuit Cees staan wij een groot aantal spelers in de sector bij. Naast Naaldwijk is het ook mogelijk om op onze vestiging in Den Haag te werken.

Wat verwachten wij van jou?

Waarom werken bij Cees?

Over Cees Advocaten

Cees Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag, Naaldwijk en Delft. Met zo'n 30 advocaten werkt Cees Advocaten aan juridische uitdagingen in het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, met de focus op de sectoren tuinbouw en duurzame energie.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste professional die wij zoeken? Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in of mail je motivatiebrief en CV rechtstreeks naar sollicitaties@cees.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Martin Buitelaar. Je kunt hem bereiken via 0644066751 of martin.buitelaar@cees.nl.

Velden met * zijn verplicht.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Heb je ons privacy statement gelezen en ga je hiermee akkoord?

*