Wil jij op hoog niveau werkzaam zijn binnen het insolventie- en ondernemingsrecht? Zoek jij afwisseling, adrenaline, dynamiek en juridische uitdagingen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat houdt deze functie in?

Voor onze cliënten behandelen wij diverse zaken op het gebied van het insolventie- en het ondernemingsrecht. De advocaten bij Cees worden regelmatig aangesteld als curator in faillissementen. Wij staan vanuit onze insolventie- en ondernemingsrechtelijke achtergrond onze relaties bij in het voorkomen én oplossen van zakelijke geschillen. Wij treden op voor en tegen bedrijven in moeilijkheden en begeleiden relaties in herstructureringen. Samen met kantoorgenoten wikkel je faillissementen af en behandel je andere (complexe) insolventieprocedures en ondernemingsrechtelijke geschillen. Daarnaast bieden wij de gelegenheid een eigen praktijk op te bouwen.

Locatie

De standplaats voor deze functie is op ons kantoor in Naaldwijk.

Ons kantoor

Wij zijn Cees. Advocaten zonder poeha. Vanuit onze vestigingen in Naaldwijk, Den Haag en Delft werken wij aan juridische uitdagingen in het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht, met een focus op tuinbouw en duurzame energie. Wij helpen ondernemers door hun belangen te beschermen, hun positie te versterken en hun risico’s te managen. Wij bieden een duidelijke analyse en een helder plan van aanpak. Snel schakelen, zonder onbegrijpelijke vaktaal. “Zonder poeha” noemen we dat.
 

Wat verwachten wij van jou?

Waarom werken bij Cees?

Direct solliciteren?

Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in. Heb je vragen over deze vacature? Mail naar sollicitaties@cees.nl of bel Paul Wezelenburg op 088-3368804.

Velden met * zijn verplicht.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Heb je ons privacy statement gelezen en ga je hiermee akkoord?

*