Heb jij je opleiding rechten (bijna) afgerond en wil jij als advocaat op hoog niveau aan de slag in het insolventie- en ondernemingsrecht? Zoek jij afwisseling, adrenaline, dynamiek en juridische uitdagingen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat houdt deze functie in?

Als advocaat-stagiair insolventie- en ondernemingsrecht maak je deel uit van een enthousiast team waarmee je werkt aan diverse juridische zaken op het gebied van insolventie en ondernemingsrecht. Samen met kantoorgenoten wikkel je faillissementen af en behandel je andere (complexe) insolventieprocedures en ondernemingsrechtelijke geschillen.

Gedurende je opleidingsjaren ga je geleidelijk steeds meer zelfstandig zaken behandelen en wij bieden jou in de loop van de tijd de gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen. Het volgen van de beroepsopleiding en het voldoen aan de opleidingseisen van de Orde heeft voor ons prioriteit.

Locatie

De standplaats voor deze functie is op ons kantoor in Naaldwijk.

Ons kantoor

Wij zijn Cees. Advocaten zonder poeha. Vanuit onze vestigingen in Naaldwijk, Den Haag en Delft werken wij aan juridische uitdagingen in het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht, met een focus op tuinbouw en duurzame energie. Wij helpen ondernemers door hun belangen te beschermen, hun positie te versterken en hun risico’s te managen. Wij bieden een duidelijke analyse en een helder plan van aanpak. Snel schakelen, zonder onbegrijpelijke vaktaal. “Zonder poeha” noemen we dat.

Wat verwachten wij van jou?

Waarom werken bij Cees?

Direct solliciteren?

Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in. Heb je vragen over deze vacature? Mail naar sollicitaties@cees.nl of bel Paul Wezelenburg op 088-3368804.

Velden met * zijn verplicht.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Heb je ons privacy statement gelezen en ga je hiermee akkoord?

*