Wij zijn op zoek naar een enthousiaste oproepkracht die ons receptieteam komt versterken. Vind jij het leuk om klanten met een glimlach te verwelkomen en wil je wat meekrijgen van het werken op een advocatenkantoor? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Wat houdt deze functie in?

Als receptiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent het visitekaartje van kantoor en een echte spin in het web.

Je ontvangt onze klanten met een glimlach en je begeleidt hen naar de ontvangst of vergaderruimte. Je schenkt koffie of thee in. Onze koffiecorner ziet er dankzij jou altijd representatief uit en de koffie staat altijd klaar. Aan de telefoon sta je klanten vriendelijk en op een professionele manier te woord. Meerdere telefoontjes tegelijk? Dat is geen probleem voor jou.

Ook heb je te maken met complex agendabeheer. Denk aan het reserveren van verschillende vergaderruimtes en parkeerplaatsen. Verder draag je aan het einde van de dag zorg voor het tijdig en juist aanleveren van de uitgaande post.

Ons secretariaat kan soms ook extra handen gebruiken. Heb je interesse om ook daar af en toe bij te springen? Dat kan.

Locatie

Deze vacature is voor onze vestiging in Den Haag. In overleg is het ook mogelijk om op onze vestiging in Naaldwijk bij te springen.

Wat verwachten wij van jou?

Opleiding en ervaring

Waarom werken bij Cees?

Direct solliciteren?


Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in.

 

Velden met * zijn verplicht.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Heeft u ons privacy statement gelezen en gaat u hiermee akkoord?

*