Wil jij werkzaam zijn in het insolventie- en ondernemingsrecht en zoek jij afwisseling, dynamiek en juridische uitdagingen? Dan is de functie advocaat-stagiair insolventie- en ondernemingsrecht bij Cees echt iets voor jou! Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team waarin alle ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling en waarin sociale activiteiten worden ondernomen. Wil jij ons team ondernemings- en insolventierecht komen versterken? Dan vinden wij het leuk om van jou te horen!

Wat houdt deze functie in?

Voor onze cliënten behandelen wij diverse zaken op het gebied van het insolventie- en het ondernemingsrecht. De advocaten bij Cees worden regelmatig aangesteld als curator in faillissementen. Wij staan vanuit onze insolventie- en ondernemingsrechtelijke achtergrond onze relaties bij in het voorkomen én oplossen van zakelijke geschillen. Wij treden op voor en tegen bedrijven in moeilijkheden en begeleiden relaties in herstructureringen.

Samen met kantoorgenoten wikkel je faillissementen af en behandel je andere (complexe) insolventieprocedures, en assisteer je bij  ondernemingsrechtelijke geschillen. Daarnaast bieden wij de gelegenheid een eigen praktijk op te bouwen. Gedurende je opleidingsjaren ga je geleidelijk steeds meer zelfstandig zaken behandelen. Het volgen van de beroepsopleiding en het voldoen aan de opleidingseisen van de Orde heeft voor ons prioriteit.

Wat verwachten wij van jou?

Opleiding en ervaring

Competenties

Wat kan je van ons verwachten?

Direct solliciteren?


De eerste stap is dan het invullen van het onderstaande sollicitatieformulier. We vinden het belangrijk om de ontvangst van je sollicitatie zo snel mogelijk te bevestigen. We berichten je binnen drie weken of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, heb je een gesprek met twee advocaten uit ons insolventieteam. Als beide partijen nog steeds enthousiast zijn na dit gesprek,  dan volgt er een tweede gesprek. Een assessment of het maken van een casus kan onderdeel uitmaken van onze procedure.

Velden met * zijn verplicht.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Met het achterlaten van je gegevens ga je akkoord met het Privacy Statement van Cees Advocaten N.V.