Studeer jij rechten en ben je aan het einde van je Bachelorfase of volg je een Master? Ben jij benieuwd hoe een werkweek als advocaat er eigenlijk uitziet? En wil jij graag je kennis in de praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet mijn stage er bij Cees Advocaten uit?

Je krijgt de mogelijkheid gedurende acht weken mee te draaien als student-stagiair op één (of meer) van onze vestigingen. Wat betekent dat? Je krijgt de mogelijkheid om mee te gaan naar zittingen en je bent aanwezig bij besprekingen met cliënten. Je hebt een rol in het voorbereiden van deze besprekingen. Daarnaast ondersteun je advocaten door middel van jurisprudentie- en wetgevingsonderzoek. Ook schrijf je juridische memo’s, brieven en onderdelen van processtukken op. Ook woon je interne overleggen en cursussen bij. Daarbij word je begeleid door een stagebegeleider.

Wie zoeken wij?

Opleiding en ervaring

Competenties

Wat kan je bij ons verwachten?

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

  1. Vul het onderstaande sollicitatieformulier in of stuur je sollicitatiebrief, CV en cijferlijst naar onze HR manager Chantal van Wijkvliet
  2. Je ontvangt binnen één werkweek een reactie.
  3. Word je uitgenodigd voor een gesprek? Dan plant Chantal van Wijkvliet een gesprek voor jou in met één van onze stagebegeleiders.
  4. Wat kan je verwachten van het gesprek? We vinden het belangrijk om te horen wat jij zoekt in je studentstage. Uiteraard zijn wij ook benieuwd wie jij bent en waarom we je interesse hebt in een studentstage bij Cees.
  5. Binnen één week na het gesprek laten we je weten of je in aanmerking komt voor een studentstage bij Cees. Als we beide positief zijn, dan ontvang je een studentstage-overeenkomst.

Direct solliciteren?


Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in.

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Geen bestand…

Selecteer bestand

Met het achterlaten van je gegevens ga je akkoord met het Privacy Statement van Cees Advocaten N.V.