Een overvloed aan wet- en regelgeving

Een van de branches waarin de advocaten van Cees veel ervaring hebben is de retail- en horecabranche. Omdat ondernemers in deze sector voor een belangrijk deel leveren aan consumenten, is het niet verwonderlijk dat deze branche te maken heeft met een keur aan wet- en regelgeving. Hierdoor is het voor u als ondernemer vaak moeilijk om alle juridische ins en outs te kunnen doorgronden.

Overzicht in de voor u belangrijke regels

Deze zorg neemt Cees graag voor u uit handen: Cees kent uw branche als geen ander en zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op datgene waar uw passie ligt: uw ondernemerschap.

Onze advocaten kunnen u uitstekend adviseren over de exploitatie en de ontwikkeling van hotels, winkelruimtes en horecabedrijven, of het nu gaat om een planologische inpassing of om het beheer van uw zaak. Wat ons onderscheidend maakt is dat wij onze civielrechtelijke en bestuursrechtelijke expertise combineren, maar dan wel met een daadwerkelijke kennis van uw branche.

Ook voor vragen die betrekking hebben op de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming hebben wij alle kennis in huis; of het nu gaat over vragen op het gebied van arbeidsrecht, franchise, financiering en zekerheden, of over de koop of verkoop van uw onderneming, uw zaak wordt niet alleen behandeld door de advocaten die zijn gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied, maar door advocaten die ook uw branche echt kennen en begrijpen.

Wij treden op voor hotels, winkelketens en retail- en horecaondernemingen, of het nu gaat om een adviestraject of om het voeren van een bestuursrechtelijke of civielrechtelijke procedure.

U kunt bij Cees terecht voor onder andere:

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Michel Plug.