Alles draait om vertrouwen

Internationale handel kent vele facetten. Deze sector is dynamisch, kent cultuur- en rechtsverschillen en is mogelijk essentieel voor uw bedrijf. In internationale handel is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een juridische partner. Een partner die u ontzorgt en begeleidt bij de complexe, juridische aspecten van de internationale handel.

Zekerheid bij internationaal ondernemen

Het team Internationale Handel houdt zich bezig met alle juridische aspecten van de internationale handel. Of het nu gaat om de inkoop van producten, het opzetten van distributie- en verkoopkanalen of het incasseren van de facturen in andere EU landen. Het oplossen van dergelijke vraagstukken  is voor ons dagelijkse kost.  En wij kunnen u daarmee versterken.

Onze opdrachtgevers zijn met name partijen, die actief zijn in de fast moving consumer goods (FMCG) en partijen, die zich begeven  in de groente en fruit branche (AGF).

Wij treden op voor groothandelaren, distributeurs, fabrikanten en expediteurs en adviseren en procederen over overeenkomsten, het intellectueel eigendom (waaronder het merkenrecht, modellenrecht en het auteursrecht) en het douanerecht.

Een aantal recente voorbeelden uit de praktijk:

Indien u vragen heeft over internationale handel in goederen neem dan contact op met Mark Tsoutsanis.