Marie-Chantal van Oss

Marie-Chantal van Oss is een gespecialiseerd arbeidsrechtadvocate met jarenlange ervaring. Ze is de vaste adviseur en sparringpartner van veel ondernemingen en instellingen in de regio Delft, Den Haag en West- en Oostland. Ook staat zij werknemers bij die gespecialiseerde arbeidsrechtelijke bijstand nodig hebben. Marie-Chantal geeft lezingen en schrijft regelmatig blogs over haar vakgebied.

In 1999 is Marie-Chantal beëdigd als advocaat. Ze heeft de specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond en is lid van diverse specialistenverenigingen. Veel van haar klanten zijn actief in de IT, tuinbouw en zorg. Ze vertelt: “Door mijn in de afgelopen decennia opgedane kennis en ervaring ben ik in staat om snel en efficiënt te adviseren en creatieve oplossingen te bedenken. Door een goede samenwerking in een vroeg stadium kunnen veel problemen worden voorkomen.”

Marie-Chantal helpt klanten met een breed scala van activiteiten. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden, individuele en collectieve ontslagzaken, het begeleiden van reorganisaties, advisering inzake overgang van onderneming, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, geschillen over concurrentie- en relatiebedingen én de arbeidsrechtelijke positie en ontslag van statutair bestuurders.

Inmiddels specialiseert Marie-Chantal zich ook op het gebied van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zodat ondernemers met vragen over deze regelgeving ook bij haar terecht kunnen.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschap(pen)

Taalbeheersing