Barry van Noort

Voor ondernemers is stilstand achteruitgang. Barry van Noort is de advocaat waarmee de zaak in beweging blijft. Hij helpt ondernemers in de horeca en start-ups, maar ook investeerders weten hem te vinden. Als er snel een duidelijk advies of een concrete actie gewenst is, levert Barry de grootste meerwaarde. Hij gaat graag de uitdaging aan om samen met u voortvarend aan de slag te gaan. Daarbij denkt hij in oplossingen in plaats van problemen.

Barry houdt zich bezig met ondernemingsrecht en insolventierecht. Denk aan contracten, geschillenbeslechting in het mkb, overnames en faillissementen. Ook adviseert hij ondernemers bij zakelijke transacties en overeenkomsten. Barry staat zijn cliënten bovendien bij in civiele procedures. De rechtbank stelt hem regelmatig aan als curator of bewindvoerder.

Klanten die met Barry werken, zijn vooral blij met zijn kennis van zaken en pragmatische aanpak: Barry weet wat er speelt bij ondernemers.  Bovendien is hij een sterke onderhandelaar die in staat is om – in goed onderling overleg – tot compromissen te komen waar elk van de betrokken partijen zich prettig bij voelt.

Achtergrond

Opleidingen

Lidmaatschappen

Nevenfuncties

Taalbeheersing

Specialisaties