Wat goed is, komt snel. En snel is het gegaan! Na onze vliegende start op 1 januari 2017, hebben wij op 1 januari 2019 de deuren van onze derde vestiging geopend.

Met onze kantoren in Naaldwijk en langs de A13 in Delft waren we al goed bereikbaar, maar met ons nieuwe kantoor in Den Haag aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 25 is daar een uitstekend toegankelijke vestiging bij gekomen; Den Haag CS, het Paleis van Justitie, de Hoge Raad en de Raad van State – just in case – liggen nagenoeg letterlijk om de hoek. In Delft blijven we even goed bereikbaar: ons nieuwe adres aan de Poortweg (in het Whitepark) ligt pal aan de A13.

Goed bereikbaar zijn (in alle opzichten) en juridische topkwaliteit leveren. Dat is wel het minste wat onze klanten van ons mogen verwachten. Maar onze ambitie reikt verder. Cees gelooft dat je het beste uit elkaar moet halen. Elkaar versterken is dan ook niet voor niets ons motto. Dat doen wij bijvoorbeeld door complexe zaken eenvoudig en vooral begrijpelijk te maken. Want alleen door de eenvoud te bewaren kunnen we een echte juridische bondgenoot zijn die voor u door het vuur gaat. Dat noemen wij de kracht van de eenvoud!